Meeting ur soulmate…How does it feel…..

October 12, 2015 at 19:49

Ja. alle har vi en halv del…som vi leter etter. En halv del…som er tro kopi av oss…i måte å være på,tanker ,insikter m.mye mere. Utseende kan være ulikt men sjelene er like.

 

Det sies at vi hele livet leter etter denne halvdelen.Når disse to møtes så er disse uadskillelige.De har to hjerner, men tenker som en .To kropper men føler hva den andre føler.Hjertene søker hverandre.Sjelene søker hverandre.Mange kjenner når den andre soulmaten sliter og har det likt denne.De vet eksakt når ting skjer med den andre.I disse møtene er det en aldeles nydelig kjærlighet.Det er den universelle kjærligheten.Den er så sterk at alle legger merke til dette.Disse kan komme inn i et rom og andre vil kjenne deres kjærlighet på lang avstand uten at de gjør noe for å vise dette.De nærer hverandre med å sende energiene sine til hverandre og deler fra hjertet gladelig.De møter hverandre på mange måter.De er sterke sammen og blir dynamitt når de slår sine sjeletrommer.De finner også roen med hverandre og livet er mye lettere å leve.

Som regel så vil soulmates søke hverandre uten egentlig å tenke på hvorfor .Skjebnen fører dem sammen og det universelle vet når tiden er klar.Som regel legger det meste seg tilrette for dem når tiden er der.

Disse møtene skjer  og de er himmelske magiske hver gang det skjer.Kjærligheten mellom to slike er langt over vanlig parforholds kjærlighet.Det er som en champagne flaske som bobler…. i hjertet og booster av bobler….

Soulmatene kjenner hverandre og kan kommunisere mye bedre.De vet om hverandres “bad sides” og “good sides”, for de kjenner seg igjen på alt de gjør.De liker det samme. Snakker vi om hjerter som banker for hverandre….så slår disse i takt. Vidundelig !! Magisk!!

 

Nyt livet -kansje du har funnet din soulmate?

Du kan også lese:

http://www.examiner.com/article/the-spirituality-of-love-soul-mate-or-twin-flame

 

Ha deilige dager !

 

Anita Helen Rasmussen-2e54efbead558ace23c800aaf32e38fd

Hvordan er vi mennesker og hva signaler sender vi ?

September 20, 2015 at 17:47

Noen ganger lurer jeg på hva vi mennesker sender av signaler og hva det gjør med andre. Noen mennesker lever et dobbelt liv. Hjemme er de en type ,på jobb er de en type, med venner er de en type. Redde for ikke å passe inn eller at de er utrygge i seg selv. Det er jo ofte flere grunner til hvorfor vi mennesker er som vi er. Oppvekst, miljø og arv …dette preger oss. Det preger oss i valg vi tar og hvordan vi er med andre. Feks i parforhold så vil det fort vise seg hvordan vår oppvekst og påvirkning har vært. Hvordan er vi med våre barn? Tenker vi over hva vi sier og hva vi gjør? Hva de ting vi gjør-gjør med barna.?Jeg tror ikke vi som foreldre alltid tenker på hva vi gjør og at det kan få store konsekvenser.

 

Ikke alltid har vi  vært og er bevisst på hvordan vi handler og hva vi sier og hva vi gjør. Large95Men når du starter å tenke den veien så kan hverdagen bli helt annerledes.Det kan endres så håpet er ikke ute.Jeg møter mange familier som trenger hjelp og mange får hjelp.Desverre så er ventetid på familie kontorer og diverse instanser ikke så lett å få tid hos. En kan ofte få lange ventetider.Men det har heldigvis kommet flere og flere hjelpeinstanser i nyere tid.

Det jeg ser i samfunnet vårt er at det faktisk også er endringer til det positive.Folk følger mer med, gir mere beskjed om noe ikke er ok.Dette fordi også media har tatt dette opp.Vi oppfordres til å gi beskjed.Vedr : oppvekstvilkår og hva vi opplever som barn gjør faktisk veldig mye i det momentet vi skal feks finne oss en partner  Jeg ser mange får virkelig problemer , da spesielt om de har hatt en turbulent barndom.

For hva finner jentene ofte ?? Jo, en mann som er som deres far…el som mor. Feks: Det stresset som var i familien gjør dem trygge og derfor søker de gjerne dit det er turbulent….Samme er med gutter.De søker gjerne en dame som minner om mamma,men de finner gjerne en som oppfører seg som pappa pga de var vant med en dominerende far.Eller kansje de faktisk hadde en dominerende mamma Da vil de føle seg trygge der.Selv om de heller gjerne skulle hatt en rolig person…nei ,men det følest kjedelig fort eller det blir for rolig.

 

Det å komme til forståelse av dette tar gjerne år og skjer kansje aldri. En går inn og utav forhold  og forstår ikke hvorfor en ikke trivest.Skulle du være en av disse så er det mulig å få hjelp for også å se verden med nye øyne. Jeg kan glede dere med at det å få god selv innsikt kan hjelpe hele familier også barn.Det er utrolig hvor mye en kan endre på. Å bryte mønster eller å handle anderledes blir spemnende og en får se seg selv i et helt nytt bilde. Feks regresjonsterapi er en fin måte å gå tilbake i sitt nåværende liv for å se hva som egentlig har skjedd. Mange mennesker har prøvd dette hos meg og andre. Så vit det er mulig å få hjelp.414641173848a501c9f5564793c45cd5

Skulle du ønske hjelp til  noe så mail meg :

Mail@anitahrasmussen.com

 

Ha riktig gode dager !

Du søte Juletid……

December 16, 2014 at 14:47
Den søte juletid….Ja det er den for veldig mange,men og for mange ikke-……I det jeg har Mahalia Jakson på ørene med Silent night…vil jeg dog sende : ALLE som ikke har det så godt ..,alle som sliter med å få endene til å møtes…,alle som ikke har noen å være med ,alle som er ensomme, alle som ligger på sykehus eller er syke av en el annen grunn, alle som ikke liker høytider fordi de har mistet noen i den tiden, alle som ikke liker jul fordi det bare har vært krangel, drukne familie medlemmer og rusa mennesker rundt dem i oppvekst også i nåtid, alle barna som må slite seg gjennom tøffe tider med å se virkeligheten i øynene…alle som sitter med tanke for at livet er fælt…ALLE dere vil jeg sende ekte kjærlighet fra mitt hjerte Der er det plass :-)Husk å gi fra hjertet kjærlighet det er den beste gave noen kan få.Vær et godt menneske i alle dager i året ! Alt det beste til dere alle

AHR484908_456822741020623_1810309058_n

Hvordan er det å jobbe som Medium og klarsynt? Min indre sannhet

May 29, 2014 at 20:38

Til daglig kommer det telefoner eller at personer sender meg forespørsler om å hjelpe .Hjelpe med saker som .å finne mistede ting. Finne savnede dyr. Finne savnede mennesker.  Dette er ofte vanskelige oppgaver og krever mye av oss som jobber med dette . Du  lurer nok på hva i all verden kan få en til å få signaler på hvor ting er når en ikke vet noe som helst. I denne biten av bloggen vil jeg fortelle hvordan dette føles og oppleves for meg. Det er ikke lett å forklare men jeg skal gi mitt beste svar på dette.

 

Si at jeg får et oppdrag om å finne et menneske som er savnet. Det jeg gjør da er å koble meg opp på den personen. Jeg ber åndeverden om signaler på denne personen. Hva den heter, hvor den bor, hva den har av liv hjemme og jobb. Som regel får jeg en spesiell kvalme følelse når mennesket ikke er i live. Bilder kommer om stedet denne personen bor på. Hvor den er gått hen etc. som regel så snakker den døde til meg og forteller hvorfor og hvordan de er forsvunnet. Jeg spør;  fortell meg hvordan det ser ut der de er.I siste sak ble jeg direkte og detaljert fortalt om hvor denne var. Som regel forteller de også hva som er skjedd. Dette føles veldig sterkt for meg og jeg kjenner på kroppen fortvilelsen og deres sorg. Jeg spør alltid i starten av min jobb på en sak: gi meg de opplysninger jeg trenger om jeg skal ha dem.Jeg kan gå ut og inn i disse følelsene uten problem.Som om jeg logger meg på eller av, eller som om jeg skrur på en radio.

Derfor konsentrere jeg meg om det første jeg får opp. Noen ganger snakker de døde til meg om natten og gir beskjedene da. Naturen blir vist meg som om jeg går med kamera og tar film. En helt spesiell opplevelse. Heldig vis er det også saker der mennesker er i live og det går godt. Det veier opp noe med de som ikke går godt.

Når det gjelder å finne fysiske ting som nøkler etc , da merker jeg at det tar lenger tid med de menneskene som er litt uryddige. Mens de som er ryddige så får en svar med en gang. Jeg kobler meg som regel på “tingen” som er borte og ber den fortelle meg hva som er skjedd el hvor den er. Reiser utav kroppen på et vis. Astral reiser.

De fleste ganger gir det resultater på oppgavene jeg får. E n sjelden gang går det ikke å få svar eller det er en del riktig men ikke funn.Jeg har ingen problemer med det og føler sterkt på meg når det er riktige svar. For min del så merker jeg meg følelsen jeg har i kroppen ved beskjeder jeg får. Lagrer dem på et vis.

Jeg håper at dere fikk noen svar nå. Ikke en kjedelig dag for meg på dette .Utrolig takknemlig oppgave i det å hjelpe. Det er heller ingen kostnader for de -den jeg hjelper. Hjelpen kommer fra hjertet.

 

AHR-mai 20142014-02-24 18.29.44

Hvordan takler vi livet utfra vår ballast?….

November 19, 2013 at 19:57

Jeg møter stadig  mange jeg snakker med som har blitt fast i livet og ikke kommer videre.Det kan hende alle i perioder i livet at det plutselig står stille.En vet ikke hvilken retning en skal gå.At vi har forskjellige oppvekst og mange har i denne forbindelse hatt tøffe oppvekst vilkår.Men si det da slik jeg føler at mange av de som har hatt det tøfft faktisk klarer livet bedre enn de som har hatt det “kommende  servert på en fjøl”. Der foreldre har gjort alt for barna  pluss at de har vært meget overbeskyttende.Der blir mange ganger barna handlingslammet.de vet ikke hva de skal gjøre med problemer og sitter mye g venter på at”det ordner seg vel”.Hvor mange har jeg ikke snakket med som ikke føler seg sett eller eller at de ikke har noen betydning.

Jeg tror mange foreldre jobbet mye hjemme i tiden på 1960 -70 tallet.Ialle fall en av foreldrene.Barna av den generasjonen lekte ofte mye selv.Vi var ute mye av tiden og alltid aktive med noe.Skolen først  ,så mat når vi kom hjem og  etterpå lekser.Så etter det var det rett ut å leke til vi ble ropt inn utpå ettermiddagen.Kl 18,barnetv og sovna som regel rundt på gulvet noen av oss.Rart å tenke på at vi er 13 søsken.Få av oss som synes vi ikke fikk nok oppmerksomhet.Vi ventet vel heller ikke at mamma og pappa skulle ha tid til masse tid på hver enklt av oss.Vi var ofte samlet sammen hele gjengen og det var jo veldig hyggelig og godt.Du fikk følelsen tidlig av at du betydde noe.Faste måltider.Faste rutiner hjemme.Og mye lek.

Mange som jeg snakker med har ikke hatt rutiner.Ungene har lekt og blitt noe neglisjert.Behovet for en klem og litt kos er helt naturlig behov hos barn og også voksne.Mange har ikke fått kjenne på det å få trøst om du slår deg,eller oppmuntrende ord til en eksamen.Oppmuntrende ord for dagen.En klapp på skuldra.

Nei kansje det ikke var slik.Foreldrene sov da du skulle på skolen.Matpakka smurte du ikke engang.Du gikk på skolen  uten.Hjemme lå gjerne en mor el far og sov ut rusen.Kansje de var oppe men i dårlig humør.Det første du møtte var sigarett røyk i det du skulle spise frokost som du lagde selv.Kansje du var heldig og hadde en bror el søster som fulgte deg på skolen.Kansje du ble tilsnakket med kjeft lenge før du hadde kommet på kjøkkenet av mor eller far.Tror mange barn som nå er i 40-50 åra hadde det slik at de vokste opp.Fikk en lei start på dagen.

Dette gjør noe med en  .Mange kommer til konflikter i skolesammenheng,venneforhold og parforhold. De forstår ikke hvorfor de stadig kommer borti samme type eller samme dame.Noe jeg har sett i løpet av årenes løp er at jentene søker gjerne gutter som har noe som minner om sin pappa.Ubevisst -bevisst søker vi slik.

Guttene søker lett etter damer som minner om sin mamma .På et eller annet vis så skjer det at de finner noen som minner på utseende eller væremåte. Mange ganger kan en sint mamma eller pappa føles som trygg. Eller en mamma med oppførsel som hele tiden syns synd på deg gir også en form for trygghet. Det at mamma el pappa bruker rusmidler kan også være en form ballast som gjør at en søker lett inn i de miljøene fordi det er det man er vandt med fra barnsben. Selfølelig så er det avvik fra regelen og mange får livet supert til.

Jeg gjør meg bare noen tanker etter alle jeg snakker med og ser et mønster i våre handlinger og hva vi søker.  Jeg føler de som er sterke av barna er gjerne de som har funnet en god løsning trots alt. De sprenger grenser og søker utav det mønsteret de lever i.De lykkes i både jobb, men venner, skole etc. Så selv om tingene kan ha oppleves tøffe og også vært tøffe så vit det at det meste skjer mellom ørene på oss. 25964_382075585224917_148018130_nDer kan vi snu det negative og slitsomme  til noe positivt. Det går kjempefint. En må vite hva signaler en sender ut til andre mennesker.Er signalene for eksempel usikre…ja hvem vil lett ha kontakt med oss da?. Jo noen som ønsker å dominere.Er du derimot sterk da kommer ikke så lett de som ønsker å dominere inn i din sfære  .Da sender du ut styrke. og energien din er sterk.

Hva er ditt visitt kort? Hva signaler sender du ut? Selv om du er bitter og sint på det du har opplevd i livet så er ikke det andres skyld.  Aldså  ikke de nye menneskene du møter. Det du kan gjøre er å tilgi dem som har  gjort deg urett  fordi dem vet ikke bedre. Men du treng ikke tilgi handlingen. Dette kan ta tid å forstå og også gjøre. Men det virker inne i hodet over tid.

Ha tro på deg.DU er Unic og det finnes bare en av deg <3

En engels besøk

November 1, 2013 at 08:39
En Engels besøk.
En Engel kom til meg ,en engel forsvant. En Engel gav glede for tiden som randt. En Engel ,den strøk mitt myke kinn. Med kjærlighet bringte den glede i hjertet rett inn….
For sorger og bører den sendte av sted. Til nyere gleder en kropp følger med. Ei vondt eller smerte dithen den svever. Med kjærlighets styrke den reiser av sted.
Stor glede det blir i himlen et sted. Der koret de synger ,velkommen i fred. Alle hjerter de gledes og ro faller rundt. En engel kom til meg…..en engel kom frem

Kanalisert i dag,AHR 25964_382075585224917_148018130_n

Hverdagen for mange….

September 27, 2013 at 21:42

Hverdagen for mange kan være ubehagelig .Den kan rett og slett være forferdelig noe vi fort glemmer av.Vi glemmer at vi på egosentriske dager kan glemme å “se” at vår nærmeste nabo faktisk sørger over å ha mistet sin kone.Vi ser ikke det blomstrer i hagen fordi vi er mer opptatt av hvordan kajalen kommer på øyet.Vi glemmer at kansje noen der ute ,ganske mange sliter hver dag.Sliter med å komme utav senga.Sliter med sine barn som er alvorlig syke.

Sliter med å ha tro nok på seg selv.Sliter med å holde maska for at noen skal se hvem de virkelig er.Skjuler sin væremåte med å være morsom,mens de inni kroppen har fullt kaos.Hvor mange menn og damer er det ikke som blir skjelt ut av partneren for ingenting ?.Hvor mange blir i slike forhold?Hvor mange våkner ikke og er fyllesjuke mandag fordi dem gikk på fylla hele helga og syns det var helt greitt?.Hvor mange føler  at de er en dritt fordi typen eller dama har sagt de er tjukke,duger ikke til noe eller er late.Selv om den andre partneren vet at de slenger bare dette ut for de innerst inne har det vondt selv.

Mange sliter med en indre kamp som de er livredde andre skal se.De vil så gjerne bli likt og sett.godtatt ,men de vet innerst inne at de ikke er som andre.De vet de slet på skolen.De vet de hadde problemer.

Det var så vondt å kjenne på at de ikke var likt for sin væremåte.Eller de takla ikke presset i livet.Takla ikke motstand og overraskelser. fordi de visste ikke hvordan de skulle løse med oppgavene i livet.De hadde aldri lært det.De som må ha en dram el røyk eller piller og dop for at overaskelsene blir for store.Ja bare et brev i posten kan bli for mye,eller besøk.Uansett hva som er virkeligheten så er alle mennesker viktige og alle skal bli respektert enten en er syk eller ikke.Vi må være et godt med menneske vi som er på utsiden av dette.

Det forundrer meg at så mange barn/voksne  ikke blir sett og hjulpet.Så ufattelig mange har angst sliter med forskjellige traumer og har aldri fått snakket med noen om sin oppvekst.Fyll/dop fra foreldre,forskjellige mishandlinger verbalt og fysisk,Foreldre som har brukt makt og vold,Stedfortredere og familie som har brukt vold og makt,Misbruk i forskjellige former Religiøse som har tatt på seg mer makt enn det de skal,Dårlig behandling i skolen m.m.Mange sliter med problemer som egentlig hadde trengt hjelp og funnet ut hva som er galt.Mange går hele livet med psykiske lidelser,Forhold ryker igjen og igjen for det aldri blir tatt tak i .Den som lider ser det ikke ,den som blir påført orker ikke og samfunnet rundt, har fått nok.Det blir bare til at hver gang en mislykkes i et par forhold går en bare videre.Ingen ting blir løst og problemene baller bare på seg.

Hvor mange har jeg ikke snakket med som har veldig liten sjøl tillit.De har vært utfor en psykopat,en med asbereger/autisme,manisk depressiv ,ustabil og voldelig m.m.Bruker makt og misbruk  både verbalt og fysisk.De har vært der så lenge at de klarer ikke gå fra dem for de er redd for følgene,Eller de tror de skal bli bedre.

Er du en av dem som leser dette?.:Søk hjelp! ta kontakt med din lege ,helsesøster,en du stoler på,søk på nett189949_10150100384925706_6145200_n eller få andre til å ringe for deg .Uansett er du ikke lykkelig og har det vondt da er det bedre å be om hjelp.Enten du er mann eller kvinne.INGEN skal bli behandlet dårlig.Har du saker du må ordne opp i selv ,gjør det!Da blir du også en mye bedre partner.Et råd:Er du ustabli i deg selv ikke inngå et partner forhold før du får hjelp.Det er så viktig at en er stabil når en skal være sammen med andre.Spesiellt når det er barn i bildet.

 

Kjenner du noen som har det vondt,enten det er sykdom eller bare de trenger en skulder å lene seg på.Prøv å gi av deg selv.Vær en støttende person.Kansje du er den som kan trenger det neste gang.All ære til de som jobber frivillige med å ta med seg alle disse som ikke blir sett og hørt.

Skammelig mange av dem her i vårt land.Fælt at vi må stå i problemene selv før vi oppdager hva det går i .Tørr og vær sterk for de rundt deg.Åpne øynene og se mer den veien de går de som gjerne ikke har den feiteste bilen,eller huset.De som ikke har Chanel buksa eller jakken.Tørr å hjelp dine.Tørr å gi beskjed til de du kjenner:DU treng hjelp.Vær den som gir en hvilesten å stå på.Tørr å vær deg selv…..Tørr å tro at du kan gå.Tørr å ta det steget .DU overlever<3

Kjærlighet til livet..

August 20, 2013 at 19:31

192Ja dette er et stort tema å ta opp.Hva er kjærlighet?For det første vil jeg si hva det er for meg
.Kjærlighet til livet.til alt rundt meg.Til naturen som gir meg så mye.Til mamma og pappa for jeg er her Til min familie,søsken , mine barn , barnebarn og nære kjære.Kjærlighet til de som har vært der men er borte nå.
Kjærlighet til de dyr og planter som er her på jorden.Kjærlighet og respekt til alle native i verden.
Ikke minst kjærlighet til de små “happenings.”Som for eksempel å hente bær i skauen,eller fotografere med macro. Være med familie Kjenne på den friske lufta om våren eller glede seg over regnet og årstider.

Den indre lykken er viktig å ta vare på.Kjenne på kilingen i kroppen over gode opplevelser.Glede seg til noe nytt.Det hjelper så utrolig mye å ha godtatt seg selv.Se på seg selv med åpne øyne.Ikke gjemme seg vekk for andre.vise seg selv som en er og være stolt av det.
Jammen sier mange:Jeg er jo ikke så fin å se på,ikke har jeg noen fin kropp etc etc.Joda jeg forstår den.Men hva med å godta seg selv som en er og heller jobbe for et bedre resultat enten det er klær,trening,makup el lignende som skal til.Det går å søke hjelp for å komme opp av dumpa.
Mye kan gjøres og det trengs motivasjon.Livet vårt er for kort til å vase det vekk i selv pitty.vi kan ikke syns synd på oss selv bare noe ikke fungere som vi ønsker.
Nei da er det å ta seg sammen å handle.Ikke shoppe nei men gjøre noe med situasjonen.
Dette gjelder ikke bare å finne tilbake til kjærligheten til seg selv men også det og like det en har rundt seg.

Jeg ser det slik at samler en masse saker og ting rundt seg og bygger seg inne så er det ikke sunt.Heller ikke at en skal ha slik kontroll at alt må stå på geledd og alt må ha sin plass ellers får en panikk.Alle ytterpunkter er ikke bra tenker jeg.MEN det er utrolig mange mennsker som er der.Noen samler for å føle seg trygge på et vis.Sakene gir dem en form for kjærlighet.
Det og ha kontroll over alle tingene og ha det ryddig gir en følelse av å mestre livet.Det blir veldig fort virrvarr i hodet om det ryddige systemet kommer i ulage.Stakkars den som skifter på noe der folk har tvangstanker angående det med å ha alt i base.
Dere har sikkert sett noen tv program ang.Hording -samlere som det heter på engelsk.Da må det inn psykologer og spesialister for å hjelpe den som sliter.
Mange av disse klarer dette med hjelp.De klarer å snu livet.

Det går også med å bli glad i seg selv.En må få føle mestring igjen.Jeg har flere ganger som stylist hjulpet folk å kle seg etter sin kroppsfasong.Det er så herlig å se hvor lite som skal til for at en hel dag kan bli snudd og livet deretter .Få bruke alle sine sanser igjen.
Noen ganger tenker jeg at Anita er du god med andre så gir det så mye tilbake at bare det er verdt å leve for.Jeg har utrolig mye å gledes over og det er en stor styrke om dagene ikke er fullt så lyse.Det som er dumt med oss menesker er at vi glemmer dette når vi strever.

Det å glede seg over en kaffe kopp og kunne nyte de små ting er en trenings sak.Det hjelper å ha stort sinn og et godt hjerte.
Hver morgen tenker jeg hvor glad jeg skal være som kan stå opp selv,som kan ordne alt selv.Da kommer neste tanke snart.Hva godt kan jeg gjøre i dag?Dette har blitt en vane og min livsstil.
Joda jeg gledes masse,kan bli lei og trist .Men dette er mest pga at jeg lurer ofte på hvorfor folk så lett er stygge med hverandre.Det er jo mye lettere å være grei o g snill.

Så mitt motto er Vær med andre som du vil andre skal være med deg.Mitt hjerte er fyllt med kjærlighet og det gode.Det går aldri tomt.Jeg er så glad at jeg har fått livet i gave <3

Ha fine dager AHR <3

En fin august dag og noen tanker fra meg….

August 19, 2013 at 08:10

God morgen og ny fin ubrukt uke.Nå kan vi skape nye opplevelser som blir minner.
Tenker ofte på hva som skal til for å gi gode råd til andre når de trengs.Ofte er det egne erfaringer en lærer mest av,men av og til er det godt å kunne be om hjelp.
La ikke andre bruke deg som hoggestabbe.La ikke andre bruke deg som den de kaster all møkka si til.Vær forsiktig med å bruke venner og kjente som søppelbøtter ,de kan gå lei.Søk heller hjelp hos en person som ikke du har noe forhold til men som er dyktig.
Skal vi ha det bra er det viktig og rydde opp i våre indre følelser.Sliter du med at det aldri blir ro der,eller at du reagerer på saker du ikke treng reagere på,el sinne du ikke alltid kan kontrollere søk heller hjelp.Det er ikke andre som skal slite med problemene .
Vi kan alle ha dager vi treng noen å prate med.Hverdagen blir så mye bedre om en kan være seg selv og slappe av.Også økonomiske problemer,hus og hjem er viktig å ha orden på.Ta tak i det.Legg det foran deg ,se på det og start ryddingen.Føler du for ta med noen du kan snakke med som kan hjelpe deg.Det skal sies at alle kan kjøre seg fast i livet og det er fullt mulig å løse de fleste problemerbare en tørr og ta kontakt med rette innstanser.Med det meste i livet gjelder det å :Ta tak i seg selv og handle.Slik er det .Den harde sannhet.Vi er ansvarlig for mye av livet vårt som voksne.Vi har mange muligheter det gjelder bare å åpne øynene å se dem

Ha en fortreffelig dag og uke alle sammen!AHR 2013-06-17 09.20.23

Sorgen, som oppleves i livet….

June 27, 2013 at 19:53

192

Ja, hva er sorg? Sorg kan være mye. Fra vi er små og mens vi bæres i magen kan vi oppleve sorg.Sorgen preger oss om vi opplever de utenfor som lei.Kansje noen dør og de voksne må oppleve sorg.
Kansje vi også opplever sorg om noen krangler.Vi som foster kan ikke gjøre så mye inni magen.Vi blir født inn i en verden av alt mulig.Glede ,sorg,lyder ,lys m.m.
Som barn kan sorg også være å ikke bli sett. Rett og slett ikke bli sett og snakket med. Desverre er det mange som setter barna alene time etter time. Barna ser de voksne streber frem og tilbake uten ord til deg som er liten. Eller at du prøver å få kontakt og blir gitt beskjed om å vente .
Eller denne uttalelsen: Ikke nå jeg har ikke tid. Dette skader ikke om det er en gang inni mellom. Men blir dette hele tiden føler ikke barn seg vel.

Alle disse opplevelsene lagrer barn inne i sitt register av opplevelser.Vi går videre i livet og kjenner igjen følelsene av skuffelse hver gang noen ikke ser oss og lukker oss ute.Dette igjen gjør en ganske frustrert. Mange barn, tenåringer protesterer og gjør mange rare ting pga dette. Plutselig vil de male veggene mørke,kle seg i sort,mørk sminke ,høre på tung musikk,blir mer og mer asosial og trekker seg bort fra folk.De voksne syns dette er rart for de har jo gjort alt.
Joda vi voksne vi tror nok vi har gjort alt. Og ja barn trenger alene tid også. Men er vi obs så kan det gå meget bedre fra starten av.

Til et annen tema.Sorg når vi mister noen veldig nære.Et barn ,en partner ,foreldre eller nær familie el venn. Dette går veldig innpå en .Alt virker uvirkelig. En blir i et vakum og trenger tid for å møte dagen på vanlig måte.
Jeg mistet min x mann som jeg hadde god kontakt og vennskap med for snart 7 år siden.Det som var vanskelig var å være foreldre da.si de riktige tingene,være sterk,stå opp og støtte, Gi lovende ord,trøste i tårene,tåle sinne og kunne gi de riktige svarene.Dette var en spesiell ulykke da han en dag omkom i en motorsykkelulykke.Jeg glemmer ikke da datter min sa til meg. Mamma,gråter du da klarer ikke jeg å lese talen min til pappa.Hvordan skal en klare det? en datter på 16 leser tale for sin pappa på 45?
Gud hjelpe meg for en kraft jeg fikk.Det var som om den kom sendt far oven.Dette skulle jeg klare.!Jeg holdt meg bra i begravelsen . I ettertid.I dag vet jeg det var lurt av meg å porsjonere ut sorgen jeg selv hadde.Vi hadde vært gift i 21 år og sammen i 25.Klart det gjør noe med en.
Men i dag kan jeg si jeg er blitt sterk av dette.Barna savner selvfølgelig sin pappa.Ingen var forberedt på dette.Vi mennesker tror jeg aldri blir forberedt på slike opplevelser.

Sorg ved å miste et barn .Dett er også en sorg.Sorg når en mister et barn,enten gravid eller et barn født levende og kansje får være der mange år.Uansett alder er dette veldig vondt. Vondt å se og slippe.vondt å gå igjennom alle spørsmål fra omverdenen, Vondt å gå gjennom avskjeden,begravelse etc.Vondt i ettertid å minnes barnet.Men det rare oppi alt er vi mennesker er skapt for å tåle dette.en så rart det hørest ut.Jeg forstår godt at mange ikke klarer å få en normal hverdag etter slike opplevelser.

Sorg er også når en blir forlatt eller må forlate sin kjære.Skillsmisse fra den en elsker.Det kan ta lang tid å komme over.til og med når en er ferdig med personen så kan en sørge over at det ikke gikk.At en blir en av skillt statestikken kan være sorg i seg selv for mange.

Sorg når en mister sine foreldre.Det husker jeg godt da pappa plutselig ble revet bort. i en ulykke…Det var tøfft det.13 søsken og alle har samme pappa.Gravlegge en pappa som en hadde mye tøffe/vonde opplevelser,og gode opplevelser med .Pretsen sa noe fint da.: La alle opplevelsene også gå i graven.Det hjalp i allefall meg.

Sorg er vondt ja ..Og vi alle får oppleve dette i løpet av livet.Faktisk så kan det gjøre oss mer rustet i vonde tider.det kan gjøre oss sterke.Fyller vi på med kjærlighet og kan tilgi de som har gjort oss vondt også så kommer vi langt.

Tiden leger alle sår har jeg hørt mye.Joda det leger veldig mye.Minnene kan en ha der.De gode og pleie dem.de mindre gode kan en legge på hylla som livets erfaringer.

Det er en tøff lærdom og ta fødsel og død med samme sinn…Livet innehar så mye kjærlighet at jeg velger å støtte meg til den hver gang noe skjer…..God kjærlighet

I all vennlighet,til alle dere som har opplevd sorg.Vi er sammen i en stor familie.Snakk om det til noen du stoler på.Det hjelper.-)La tårene trille når du føler for.Tar sorgen over i over to år,søk hjelp.Det er alltid mulighet å få hjelp.

Anita Helen..

Sommer tid og mange opplevelser…tid til ettertanke

June 17, 2013 at 10:51

Hei igjen alle sammen!Jeg har vært mye opptatt i det siste og ikke alltid mye på nett.Jeg snakker jo stadig med mange mennesker og hjelper mange med å komme videre i livet.Sommeren er en lettere tid for mange som sliter om høsten.
En ting jeg har tenkt på mye i mange år er hvor flinke vi er til å snakke om hvordan vi har det og tar problemer i livet.Det jeg ser er at veldig mange nordmenn -kvinner har problemer med smerter i kroppen.Det som slår meg er ,uten at jeg er noe medisiner så tenker jeg at visst vi spenner muskler og musklene trykker på benstrukturen over lang tid. Da må jo det gjøre noe med oss.Det er i alle fall slik jeg tenker..
Det rare er at når disse menneskene får snakke om sine problemer,får dette utav kroppen og sinnet da slipper mye av smertene.Dette sammen med lett aktivitet og god kost får mange det bedre.Det føles godt å se at det at vi snakker sammen løser mange problemer hos mennesker.
Jeg har tro på åpenhet og samtale.Det gjør også at mange mennesker ikke sliter så mye alene.Ser jo at mange ikke er vokst opp med åpenhet og dette da blir litt mer komplisert å sette i gang.Men fullt mulig.

Ser også at om vi utvikler vår hjerne kappasitet så økes også forståelse for Altet..Det vi alle er en del av.Vi blir mer tolerante for forandrnger og har ikke skylapper for øynene.Dette øker også vårt mottak for andre måter å se ting på.Aldså vi ser saker fra flere vinkler .
Det at vi nordmenn i de siste 20 årene har reist mer hjelper jo også.Vi tar da imot mange nye inntrykk.Vi skal ikke så langt tilbake før det var helt annerledes her.Bare se på det med å bade /dusje.Det var helt annerledes for 25-30 år siden.Da bada en gjerne 1 gang i uken og det endra seg med all trening og da det ble vanlig å dusje ble det kjempe snu.Også det med vasking av håret.Vi frisører slet mest med at kunder hadde fett hår og med mye mer dusjing endra det seg til tørr hodebunn.Pga det at det ble vasket så mye at den syrekappen som skal beskytte huden ble vasket bort.Huden fikk ikke smøre seg selv.Det gjorde også endringer på huden for øvrig.Vi begynte å smøre oss med hudkremer for huden ble så tørr.
Vi tålte jo heller ikke hvitløslukt ,men etter at vår mat interesse økte kom både sterke krydder og hvitløk inn i vårt sortement.

Ja det er stadig endring på livet.Vi endrer oss med tiden uansett hvor mye vi protesterer så blir vi litt prega av det vi lever i og rundt.Vi blir påvirket i alle bauer og endinger.Må ha.. er et vanlig utrykk som ofte kommer.
.Det er da jeg kjenner det er godt å lene seg tilbake og fremdeles kan glede seg over”øyeblikk” i livet.Som når pionen blomstre.at en kan nyte timevis av tid med barn og familie.Det er rikdom det.Glemmer nesten at en skal spise.Spise for at vårt maskineri trenger føde.Det er godt og direkte avsalppende og trekke seg tilbake av og til ,gjøre sine tanker og gå inn igjen i virkeligheten.

Det er jo så aldeles nydelig at vi har så mye godt å ta av her i Norge og Norden.Ikke må vi gå milevis for å finne mat heller.Vi kan gå til butikken eller kjøre.

Skal jeg si min ærlige mening så skjems jeg av vårt fråtseri,menneskehetens fråtseri. I stunder med ro så kommer det mange ganger over meg at jeg må ikke glemme å være takknemlig over hva jeg har fått i livet..
Det er så viktig å være tilstede når en er her.Tror det er vanskelig for mange.Det å være seg selv.Det å tørre å være seg selv.Kjenne på at det er okei slik en er.DET er frihet det.!Så godt å vite at en ikke trenger å pynte på det en sier,men en kan si det fra hjertet det en mener.Slipper å snakke slik at andre skal like en.Tenk så strevsomt det må være å alltid ha hvite løgner klare.Bare fordi en er redd for hva andre mener om en må en pynte på alt en sier.
Er du en av menneskene som har det slik.Stopp litt og tenk over dette.Det er ikke for sent å snu.Lever vi på løgner så smeller det en dag.Ta heller å stopp før det smller.Ta tak i deg selv og livet og vis deg selv respekt.Vis deg selv at du kan være glad i deg.Som du er.VI er ikke feilfrie noen.Alle gjør vi feil.MEN det er ingen hvilepute.
Vi er alle ansvarlige for våre liv,,selvfølgelig med våre forutsetninger.Det som har skjedd er historie.Fremover kan vi styre selv.Så er det opp til deg og meg å gjøre dette til gode dager.

Ha fine sommerdager alle sammen!I all vennlighet,Anita Helen<3t_SM8360

Gode ord I livets kamp…

June 7, 2013 at 12:51

Hei og god morgen/dag til alle sammen!Jeg vil ønske dere alle en riktig god helg!Jeg vet mange har tunge dager og har mye i sine tankebaner.Mye de skal løse mye de må rydde opp i.Vit da at du har kraftfull hjelp fra dine som er med deg.Dine engler og hjelpere som støtter deg i det du gjør.De dytter deg i riktig retning.
Livet kan være veldig vanskelig til tider.Det er på de gode dagene vi glemmer at det er tungt av og til.Heldigvis er det å ha det litt tøffere det som gir oss styrke til å klare basketak i livet.Fatt mot! Menneskeheten har strevd i tusener av år.
Sitter du med mye tanke arbeid.Prøv å ta en pause og slapp av litt.Prøv å finn rolig musikk som sjelen har godt av.Viktig å gi kroppen ro inni mellom når det er mye på gang.

DU er sterkere enn du tror og klarer mer enn du tror

Ha en riktig fin helg!I all vennlighet Anita Helent_SM8360