Kjærlighet til livet..

August 20, 2013 at 19:31

192Ja dette er et stort tema å ta opp.Hva er kjærlighet?For det første vil jeg si hva det er for meg
.Kjærlighet til livet.til alt rundt meg.Til naturen som gir meg så mye.Til mamma og pappa for jeg er her Til min familie,søsken , mine barn , barnebarn og nære kjære.Kjærlighet til de som har vært der men er borte nå.
Kjærlighet til de dyr og planter som er her på jorden.Kjærlighet og respekt til alle native i verden.
Ikke minst kjærlighet til de små “happenings.”Som for eksempel å hente bær i skauen,eller fotografere med macro. Være med familie Kjenne på den friske lufta om våren eller glede seg over regnet og årstider.

Den indre lykken er viktig å ta vare på.Kjenne på kilingen i kroppen over gode opplevelser.Glede seg til noe nytt.Det hjelper så utrolig mye å ha godtatt seg selv.Se på seg selv med åpne øyne.Ikke gjemme seg vekk for andre.vise seg selv som en er og være stolt av det.
Jammen sier mange:Jeg er jo ikke så fin å se på,ikke har jeg noen fin kropp etc etc.Joda jeg forstår den.Men hva med å godta seg selv som en er og heller jobbe for et bedre resultat enten det er klær,trening,makup el lignende som skal til.Det går å søke hjelp for å komme opp av dumpa.
Mye kan gjøres og det trengs motivasjon.Livet vårt er for kort til å vase det vekk i selv pitty.vi kan ikke syns synd på oss selv bare noe ikke fungere som vi ønsker.
Nei da er det å ta seg sammen å handle.Ikke shoppe nei men gjøre noe med situasjonen.
Dette gjelder ikke bare å finne tilbake til kjærligheten til seg selv men også det og like det en har rundt seg.

Jeg ser det slik at samler en masse saker og ting rundt seg og bygger seg inne så er det ikke sunt.Heller ikke at en skal ha slik kontroll at alt må stå på geledd og alt må ha sin plass ellers får en panikk.Alle ytterpunkter er ikke bra tenker jeg.MEN det er utrolig mange mennsker som er der.Noen samler for å føle seg trygge på et vis.Sakene gir dem en form for kjærlighet.
Det og ha kontroll over alle tingene og ha det ryddig gir en følelse av å mestre livet.Det blir veldig fort virrvarr i hodet om det ryddige systemet kommer i ulage.Stakkars den som skifter på noe der folk har tvangstanker angående det med å ha alt i base.
Dere har sikkert sett noen tv program ang.Hording -samlere som det heter på engelsk.Da må det inn psykologer og spesialister for å hjelpe den som sliter.
Mange av disse klarer dette med hjelp.De klarer å snu livet.

Det går også med å bli glad i seg selv.En må få føle mestring igjen.Jeg har flere ganger som stylist hjulpet folk å kle seg etter sin kroppsfasong.Det er så herlig å se hvor lite som skal til for at en hel dag kan bli snudd og livet deretter .Få bruke alle sine sanser igjen.
Noen ganger tenker jeg at Anita er du god med andre så gir det så mye tilbake at bare det er verdt å leve for.Jeg har utrolig mye å gledes over og det er en stor styrke om dagene ikke er fullt så lyse.Det som er dumt med oss menesker er at vi glemmer dette når vi strever.

Det å glede seg over en kaffe kopp og kunne nyte de små ting er en trenings sak.Det hjelper å ha stort sinn og et godt hjerte.
Hver morgen tenker jeg hvor glad jeg skal være som kan stå opp selv,som kan ordne alt selv.Da kommer neste tanke snart.Hva godt kan jeg gjøre i dag?Dette har blitt en vane og min livsstil.
Joda jeg gledes masse,kan bli lei og trist .Men dette er mest pga at jeg lurer ofte på hvorfor folk så lett er stygge med hverandre.Det er jo mye lettere å være grei o g snill.

Så mitt motto er Vær med andre som du vil andre skal være med deg.Mitt hjerte er fyllt med kjærlighet og det gode.Det går aldri tomt.Jeg er så glad at jeg har fått livet i gave <3

Ha fine dager AHR <3

En fin august dag og noen tanker fra meg….

August 19, 2013 at 08:10

God morgen og ny fin ubrukt uke.Nå kan vi skape nye opplevelser som blir minner.
Tenker ofte på hva som skal til for å gi gode råd til andre når de trengs.Ofte er det egne erfaringer en lærer mest av,men av og til er det godt å kunne be om hjelp.
La ikke andre bruke deg som hoggestabbe.La ikke andre bruke deg som den de kaster all møkka si til.Vær forsiktig med å bruke venner og kjente som søppelbøtter ,de kan gå lei.Søk heller hjelp hos en person som ikke du har noe forhold til men som er dyktig.
Skal vi ha det bra er det viktig og rydde opp i våre indre følelser.Sliter du med at det aldri blir ro der,eller at du reagerer på saker du ikke treng reagere på,el sinne du ikke alltid kan kontrollere søk heller hjelp.Det er ikke andre som skal slite med problemene .
Vi kan alle ha dager vi treng noen å prate med.Hverdagen blir så mye bedre om en kan være seg selv og slappe av.Også økonomiske problemer,hus og hjem er viktig å ha orden på.Ta tak i det.Legg det foran deg ,se på det og start ryddingen.Føler du for ta med noen du kan snakke med som kan hjelpe deg.Det skal sies at alle kan kjøre seg fast i livet og det er fullt mulig å løse de fleste problemerbare en tørr og ta kontakt med rette innstanser.Med det meste i livet gjelder det å :Ta tak i seg selv og handle.Slik er det .Den harde sannhet.Vi er ansvarlig for mye av livet vårt som voksne.Vi har mange muligheter det gjelder bare å åpne øynene å se dem

Ha en fortreffelig dag og uke alle sammen!AHR 2013-06-17 09.20.23