Til daglig kommer det telefoner eller at personer sender meg forespørsler om å hjelpe .Hjelpe med saker som .å finne mistede ting. Finne savnede dyr. Finne savnede mennesker.  Dette er ofte vanskelige oppgaver og krever mye av oss som jobber med dette . Du  lurer nok på hva i all verden kan få en til å få signaler på hvor ting er når en ikke vet noe som helst. I denne biten av bloggen vil jeg fortelle hvordan dette føles og oppleves for meg. Det er ikke lett å forklare men jeg skal gi mitt beste svar på dette.

 

Si at jeg får et oppdrag om å finne et menneske som er savnet. Det jeg gjør da er å koble meg opp på den personen. Jeg ber åndeverden om signaler på denne personen. Hva den heter, hvor den bor, hva den har av liv hjemme og jobb. Som regel får jeg en spesiell kvalme følelse når mennesket ikke er i live. Bilder kommer om stedet denne personen bor på. Hvor den er gått hen etc. som regel så snakker den døde til meg og forteller hvorfor og hvordan de er forsvunnet. Jeg spør;  fortell meg hvordan det ser ut der de er.I siste sak ble jeg direkte og detaljert fortalt om hvor denne var. Som regel forteller de også hva som er skjedd. Dette føles veldig sterkt for meg og jeg kjenner på kroppen fortvilelsen og deres sorg. Jeg spør alltid i starten av min jobb på en sak: gi meg de opplysninger jeg trenger om jeg skal ha dem.Jeg kan gå ut og inn i disse følelsene uten problem.Som om jeg logger meg på eller av, eller som om jeg skrur på en radio.

Derfor konsentrere jeg meg om det første jeg får opp. Noen ganger snakker de døde til meg om natten og gir beskjedene da. Naturen blir vist meg som om jeg går med kamera og tar film. En helt spesiell opplevelse. Heldig vis er det også saker der mennesker er i live og det går godt. Det veier opp noe med de som ikke går godt.

Når det gjelder å finne fysiske ting som nøkler etc , da merker jeg at det tar lenger tid med de menneskene som er litt uryddige. Mens de som er ryddige så får en svar med en gang. Jeg kobler meg som regel på “tingen” som er borte og ber den fortelle meg hva som er skjedd el hvor den er. Reiser utav kroppen på et vis. Astral reiser.

De fleste ganger gir det resultater på oppgavene jeg får. E n sjelden gang går det ikke å få svar eller det er en del riktig men ikke funn.Jeg har ingen problemer med det og føler sterkt på meg når det er riktige svar. For min del så merker jeg meg følelsen jeg har i kroppen ved beskjeder jeg får. Lagrer dem på et vis.

Jeg håper at dere fikk noen svar nå. Ikke en kjedelig dag for meg på dette .Utrolig takknemlig oppgave i det å hjelpe. Det er heller ingen kostnader for de -den jeg hjelper. Hjelpen kommer fra hjertet.

 

AHR-mai 20142014-02-24 18.29.44