Noen ganger lurer jeg på hva vi mennesker sender av signaler og hva det gjør med andre. Noen mennesker lever et dobbelt liv. Hjemme er de en type ,på jobb er de en type, med venner er de en type. Redde for ikke å passe inn eller at de er utrygge i seg selv. Det er jo ofte flere grunner til hvorfor vi mennesker er som vi er. Oppvekst, miljø og arv …dette preger oss. Det preger oss i valg vi tar og hvordan vi er med andre. Feks i parforhold så vil det fort vise seg hvordan vår oppvekst og påvirkning har vært. Hvordan er vi med våre barn? Tenker vi over hva vi sier og hva vi gjør? Hva de ting vi gjør-gjør med barna.?Jeg tror ikke vi som foreldre alltid tenker på hva vi gjør og at det kan få store konsekvenser.

 

Ikke alltid har vi  vært og er bevisst på hvordan vi handler og hva vi sier og hva vi gjør. Large95Men når du starter å tenke den veien så kan hverdagen bli helt annerledes.Det kan endres så håpet er ikke ute.Jeg møter mange familier som trenger hjelp og mange får hjelp.Desverre så er ventetid på familie kontorer og diverse instanser ikke så lett å få tid hos. En kan ofte få lange ventetider.Men det har heldigvis kommet flere og flere hjelpeinstanser i nyere tid.

Det jeg ser i samfunnet vårt er at det faktisk også er endringer til det positive.Folk følger mer med, gir mere beskjed om noe ikke er ok.Dette fordi også media har tatt dette opp.Vi oppfordres til å gi beskjed.Vedr : oppvekstvilkår og hva vi opplever som barn gjør faktisk veldig mye i det momentet vi skal feks finne oss en partner  Jeg ser mange får virkelig problemer , da spesielt om de har hatt en turbulent barndom.

For hva finner jentene ofte ?? Jo, en mann som er som deres far…el som mor. Feks: Det stresset som var i familien gjør dem trygge og derfor søker de gjerne dit det er turbulent….Samme er med gutter.De søker gjerne en dame som minner om mamma,men de finner gjerne en som oppfører seg som pappa pga de var vant med en dominerende far.Eller kansje de faktisk hadde en dominerende mamma Da vil de føle seg trygge der.Selv om de heller gjerne skulle hatt en rolig person…nei ,men det følest kjedelig fort eller det blir for rolig.

 

Det å komme til forståelse av dette tar gjerne år og skjer kansje aldri. En går inn og utav forhold  og forstår ikke hvorfor en ikke trivest.Skulle du være en av disse så er det mulig å få hjelp for også å se verden med nye øyne. Jeg kan glede dere med at det å få god selv innsikt kan hjelpe hele familier også barn.Det er utrolig hvor mye en kan endre på. Å bryte mønster eller å handle anderledes blir spemnende og en får se seg selv i et helt nytt bilde. Feks regresjonsterapi er en fin måte å gå tilbake i sitt nåværende liv for å se hva som egentlig har skjedd. Mange mennesker har prøvd dette hos meg og andre. Så vit det er mulig å få hjelp.414641173848a501c9f5564793c45cd5

Skulle du ønske hjelp til  noe så mail meg :

Mail@anitahrasmussen.com

 

Ha riktig gode dager !