192Ja dette er et stort tema å ta opp.Hva er kjærlighet?For det første vil jeg si hva det er for meg
.Kjærlighet til livet.til alt rundt meg.Til naturen som gir meg så mye.Til mamma og pappa for jeg er her Til min familie,søsken , mine barn , barnebarn og nære kjære.Kjærlighet til de som har vært der men er borte nå.
Kjærlighet til de dyr og planter som er her på jorden.Kjærlighet og respekt til alle native i verden.
Ikke minst kjærlighet til de små “happenings.”Som for eksempel å hente bær i skauen,eller fotografere med macro. Være med familie Kjenne på den friske lufta om våren eller glede seg over regnet og årstider.

Den indre lykken er viktig å ta vare på.Kjenne på kilingen i kroppen over gode opplevelser.Glede seg til noe nytt.Det hjelper så utrolig mye å ha godtatt seg selv.Se på seg selv med åpne øyne.Ikke gjemme seg vekk for andre.vise seg selv som en er og være stolt av det.
Jammen sier mange:Jeg er jo ikke så fin å se på,ikke har jeg noen fin kropp etc etc.Joda jeg forstår den.Men hva med å godta seg selv som en er og heller jobbe for et bedre resultat enten det er klær,trening,makup el lignende som skal til.Det går å søke hjelp for å komme opp av dumpa.
Mye kan gjøres og det trengs motivasjon.Livet vårt er for kort til å vase det vekk i selv pitty.vi kan ikke syns synd på oss selv bare noe ikke fungere som vi ønsker.
Nei da er det å ta seg sammen å handle.Ikke shoppe nei men gjøre noe med situasjonen.
Dette gjelder ikke bare å finne tilbake til kjærligheten til seg selv men også det og like det en har rundt seg.

Jeg ser det slik at samler en masse saker og ting rundt seg og bygger seg inne så er det ikke sunt.Heller ikke at en skal ha slik kontroll at alt må stå på geledd og alt må ha sin plass ellers får en panikk.Alle ytterpunkter er ikke bra tenker jeg.MEN det er utrolig mange mennsker som er der.Noen samler for å føle seg trygge på et vis.Sakene gir dem en form for kjærlighet.
Det og ha kontroll over alle tingene og ha det ryddig gir en følelse av å mestre livet.Det blir veldig fort virrvarr i hodet om det ryddige systemet kommer i ulage.Stakkars den som skifter på noe der folk har tvangstanker angående det med å ha alt i base.
Dere har sikkert sett noen tv program ang.Hording -samlere som det heter på engelsk.Da må det inn psykologer og spesialister for å hjelpe den som sliter.
Mange av disse klarer dette med hjelp.De klarer å snu livet.

Det går også med å bli glad i seg selv.En må få føle mestring igjen.Jeg har flere ganger som stylist hjulpet folk å kle seg etter sin kroppsfasong.Det er så herlig å se hvor lite som skal til for at en hel dag kan bli snudd og livet deretter .Få bruke alle sine sanser igjen.
Noen ganger tenker jeg at Anita er du god med andre så gir det så mye tilbake at bare det er verdt å leve for.Jeg har utrolig mye å gledes over og det er en stor styrke om dagene ikke er fullt så lyse.Det som er dumt med oss menesker er at vi glemmer dette når vi strever.

Det å glede seg over en kaffe kopp og kunne nyte de små ting er en trenings sak.Det hjelper å ha stort sinn og et godt hjerte.
Hver morgen tenker jeg hvor glad jeg skal være som kan stå opp selv,som kan ordne alt selv.Da kommer neste tanke snart.Hva godt kan jeg gjøre i dag?Dette har blitt en vane og min livsstil.
Joda jeg gledes masse,kan bli lei og trist .Men dette er mest pga at jeg lurer ofte på hvorfor folk så lett er stygge med hverandre.Det er jo mye lettere å være grei o g snill.

Så mitt motto er Vær med andre som du vil andre skal være med deg.Mitt hjerte er fyllt med kjærlighet og det gode.Det går aldri tomt.Jeg er så glad at jeg har fått livet i gave <3

Ha fine dager AHR <3