Ja. alle har vi en halv del…som vi leter etter. En halv del…som er tro kopi av oss…i måte å være på,tanker ,insikter m.mye mere. Utseende kan være ulikt men sjelene er like.

 

Det sies at vi hele livet leter etter denne halvdelen.Når disse to møtes så er disse uadskillelige.De har to hjerner, men tenker som en .To kropper men føler hva den andre føler.Hjertene søker hverandre.Sjelene søker hverandre.Mange kjenner når den andre soulmaten sliter og har det likt denne.De vet eksakt når ting skjer med den andre.I disse møtene er det en aldeles nydelig kjærlighet.Det er den universelle kjærligheten.Den er så sterk at alle legger merke til dette.Disse kan komme inn i et rom og andre vil kjenne deres kjærlighet på lang avstand uten at de gjør noe for å vise dette.De nærer hverandre med å sende energiene sine til hverandre og deler fra hjertet gladelig.De møter hverandre på mange måter.De er sterke sammen og blir dynamitt når de slår sine sjeletrommer.De finner også roen med hverandre og livet er mye lettere å leve.

Som regel så vil soulmates søke hverandre uten egentlig å tenke på hvorfor .Skjebnen fører dem sammen og det universelle vet når tiden er klar.Som regel legger det meste seg tilrette for dem når tiden er der.

Disse møtene skjer  og de er himmelske magiske hver gang det skjer.Kjærligheten mellom to slike er langt over vanlig parforholds kjærlighet.Det er som en champagne flaske som bobler…. i hjertet og booster av bobler….

Soulmatene kjenner hverandre og kan kommunisere mye bedre.De vet om hverandres “bad sides” og “good sides”, for de kjenner seg igjen på alt de gjør.De liker det samme. Snakker vi om hjerter som banker for hverandre….så slår disse i takt. Vidundelig !! Magisk!!

 

Nyt livet -kansje du har funnet din soulmate?

Du kan også lese:

http://www.examiner.com/article/the-spirituality-of-love-soul-mate-or-twin-flame

 

Ha deilige dager !

 

Anita Helen Rasmussen-2e54efbead558ace23c800aaf32e38fd