Takker så mye for din hjelp og jeg ble svært overrasket hvor treffsikker du var i ditt svar. Etter flere timers på leting etter forlagte høreapparater, var jeg i ferd med å gi opp og så for meg uker uten høreapparat med de problemene det ville medført. Så dukket tankene om å kontakte deg for hjelp og med det konkrete bildet/svaret du gav meg, fant jeg dem kilt fast på anvist sted.

Bjørn

For en tid tibake ønsket jeg fjærnhealing av Anita. I forkant av dette hadde vi en lang og flott samtale over telefon. Anita fikk da kontakt med min avdøde bestemor, noe jeg tenkte var umulig selv om jeg har stor tro på slikt. Men da hun ba meg finne frem en reinsdyr pesk ble jeg helt satt ut. Selv om jeg bor i Finnmark er det ikke mange som har en slik, så det kunne ikke være noe hun gamblet på at jeg hadde. Anita har formidlet mange ting til meg fra og om min bestemor, og en ting er sikkert dette kan hun. Enkelte ting hun har fortalt har jeg fått bekreftet fra min mor siden jeg ikke kunne minnes eller visste om det. Ho har til og med formidlet en gammel sang som bestemor pleide å synge. Jeg hadde kunnet skrevet et helt kapittel i en bok om alt Anita har kunnet videre formidle. Kan også bekrefte at jeg merket fjernhealinga. Kunne kjenne at hun jobbet med kroppen min. Anita er et fantastisk og lett menneske å snakke med. Takk for at du er den du er.

Vigdis

Jeg har som før fortalt deg, hatt stor hjelp av din behandl. Da min fysioterapeut henviste meg til spesialist med tanke om operasjon av mine vonde skuldre, tok det litt tid fordi legen reiste i utenlandsoppdrag. Ei venninne ba meg inn i Anitas Free Heeling og jeg fikk en spesiell opplevelse. Energien begynte å spre seg fra føttene og oppover til skuldrene. Det gikk som “strøm” eller energi fra den ene skuldra til den andre frem og tilbake hele heelingstunda og jeg merket veldig godt når tiden var over. Min ene skulder var frossen før jeg blei med disse onsdagene, men det tok ikke lang tid før jeg kunne løfte armen og gjøre bevegelser som var umulig tidligere. Dette til stor overraskelse for min fysioterapeut og jeg avbestilte selvfølgelig spesialisten. Så takk til deg for din formidling av disse helende energier.

Karin

I was in really really bad shape due to sleep depravation and had been forced to get healing three, four times a day to stay together and not have a breakdown, when I started to receive healing from Anita Helen Rasmussen, I could stop with all the other healing, I only receive healing once a week now and that’s enough. My situation hasn’t changed but my health has gotten so much better in all ways that I now feel ok. I have had help with aches and allergies too, I usually have so much trouble with pollen allergies that I can only be outside short times, now I can stay out for hours and i find myself waiting for the bad attacks to come, but so far I’ve only had a few short ones this year I think, I also think my whiplash injury has improved. I’ve asked for healing for both animals and people and the animals have all gotten so much better, so has the people;

– I have one female who has been really sick, ended up in hospital at least twice, she’s now been so well she’s home again, 

– An elderly man who has heart problems and signs after a stroke has a deep depression, pain and deep anxiety, he’s in far better shape now than before the healings we are so grateful and we thank you from the bottoms of our hearts for your beautiful and generous help <3 bless you.
Mari