Hei igjen alle sammen!Jeg har vært mye opptatt i det siste og ikke alltid mye på nett.Jeg snakker jo stadig med mange mennesker og hjelper mange med å komme videre i livet.Sommeren er en lettere tid for mange som sliter om høsten.
En ting jeg har tenkt på mye i mange år er hvor flinke vi er til å snakke om hvordan vi har det og tar problemer i livet.Det jeg ser er at veldig mange nordmenn -kvinner har problemer med smerter i kroppen.Det som slår meg er ,uten at jeg er noe medisiner så tenker jeg at visst vi spenner muskler og musklene trykker på benstrukturen over lang tid. Da må jo det gjøre noe med oss.Det er i alle fall slik jeg tenker..
Det rare er at når disse menneskene får snakke om sine problemer,får dette utav kroppen og sinnet da slipper mye av smertene.Dette sammen med lett aktivitet og god kost får mange det bedre.Det føles godt å se at det at vi snakker sammen løser mange problemer hos mennesker.
Jeg har tro på åpenhet og samtale.Det gjør også at mange mennesker ikke sliter så mye alene.Ser jo at mange ikke er vokst opp med åpenhet og dette da blir litt mer komplisert å sette i gang.Men fullt mulig.

Ser også at om vi utvikler vår hjerne kappasitet så økes også forståelse for Altet..Det vi alle er en del av.Vi blir mer tolerante for forandrnger og har ikke skylapper for øynene.Dette øker også vårt mottak for andre måter å se ting på.Aldså vi ser saker fra flere vinkler .
Det at vi nordmenn i de siste 20 årene har reist mer hjelper jo også.Vi tar da imot mange nye inntrykk.Vi skal ikke så langt tilbake før det var helt annerledes her.Bare se på det med å bade /dusje.Det var helt annerledes for 25-30 år siden.Da bada en gjerne 1 gang i uken og det endra seg med all trening og da det ble vanlig å dusje ble det kjempe snu.Også det med vasking av håret.Vi frisører slet mest med at kunder hadde fett hår og med mye mer dusjing endra det seg til tørr hodebunn.Pga det at det ble vasket så mye at den syrekappen som skal beskytte huden ble vasket bort.Huden fikk ikke smøre seg selv.Det gjorde også endringer på huden for øvrig.Vi begynte å smøre oss med hudkremer for huden ble så tørr.
Vi tålte jo heller ikke hvitløslukt ,men etter at vår mat interesse økte kom både sterke krydder og hvitløk inn i vårt sortement.

Ja det er stadig endring på livet.Vi endrer oss med tiden uansett hvor mye vi protesterer så blir vi litt prega av det vi lever i og rundt.Vi blir påvirket i alle bauer og endinger.Må ha.. er et vanlig utrykk som ofte kommer.
.Det er da jeg kjenner det er godt å lene seg tilbake og fremdeles kan glede seg over”øyeblikk” i livet.Som når pionen blomstre.at en kan nyte timevis av tid med barn og familie.Det er rikdom det.Glemmer nesten at en skal spise.Spise for at vårt maskineri trenger føde.Det er godt og direkte avsalppende og trekke seg tilbake av og til ,gjøre sine tanker og gå inn igjen i virkeligheten.

Det er jo så aldeles nydelig at vi har så mye godt å ta av her i Norge og Norden.Ikke må vi gå milevis for å finne mat heller.Vi kan gå til butikken eller kjøre.

Skal jeg si min ærlige mening så skjems jeg av vårt fråtseri,menneskehetens fråtseri. I stunder med ro så kommer det mange ganger over meg at jeg må ikke glemme å være takknemlig over hva jeg har fått i livet..
Det er så viktig å være tilstede når en er her.Tror det er vanskelig for mange.Det å være seg selv.Det å tørre å være seg selv.Kjenne på at det er okei slik en er.DET er frihet det.!Så godt å vite at en ikke trenger å pynte på det en sier,men en kan si det fra hjertet det en mener.Slipper å snakke slik at andre skal like en.Tenk så strevsomt det må være å alltid ha hvite løgner klare.Bare fordi en er redd for hva andre mener om en må en pynte på alt en sier.
Er du en av menneskene som har det slik.Stopp litt og tenk over dette.Det er ikke for sent å snu.Lever vi på løgner så smeller det en dag.Ta heller å stopp før det smller.Ta tak i deg selv og livet og vis deg selv respekt.Vis deg selv at du kan være glad i deg.Som du er.VI er ikke feilfrie noen.Alle gjør vi feil.MEN det er ingen hvilepute.
Vi er alle ansvarlige for våre liv,,selvfølgelig med våre forutsetninger.Det som har skjedd er historie.Fremover kan vi styre selv.Så er det opp til deg og meg å gjøre dette til gode dager.

Ha fine sommerdager alle sammen!I all vennlighet,Anita Helen<3t_SM8360